Om

OM MIGJag skapar unika produkter!

Välkommen hit! H by H står för Handmade by Helena och det är precis så det är, handgjort av mig, Helena.


Här hittar du handgjorda smycken och lite annat och förhoppningsvis finns det något du gillar. Som du kanske sett ligger garn och trådar av alla de slag mig varmt om hjörtat och jag försöker hela tiden lära mig nya tekniker och nya sätt att använda dem på.


Jag älskar smycken! Gärna stora och många. Den enklaste outfit går att piffa upp med ett rejält halsband eller ett gäng armband. För att inte tala om ett par örhängen som inte ber om ursäkt.


Jag älskar att virka! Med en virknål i handen och lite garn känns allt helt plötsligt så mycket bättre. Virkningen har varit med mig sedan de tidiga tonåren och även om den låg i träda i några årtionden när virkning antagligen var det mest otrendiga och töntiga man kunde hålla på med, är det den teknik som ligger mig varmast om hjärtat och upptar en stor del av min tid nu för tiden.


Ser du något du skulle vilja ha, men kanske i en annan färg? Hör av dig, mitt garn/tråd/pärllager är rätt stort och utökas ständigt, så det är mycket möjligt att jag kan ordna det.


Följ gärna H by H på Facebook och Instagram (@h_by_h.se) för fler bilder, event, inspiration och lite allmänt bakom kulisserna.


Vi ses!


Helena

H by H


Handgjorda smycken och accessoarer.

Göteborg, Sverige

E-post: webshop@h-by-h.se

LEVERANS


Fri frakt inom Sverige. Beställningar skickas inom 1-3 dagar.

RETURPOLICY


Självklart får du pengarna tillbaka om du inte är nöjd med din vara.

FÖLJ OSS


Följ oss på sociala medier.

BETALA MED


BANK

© Copyright. All Rights Reserved.